آدرس مشاور خانواده

اگر می خواهید آدرس مشاور خانواده خوب را بیابید.

  • اگر می خواهید فوری داشته باشید؟
  • اگر می خواهید مشاوره تلفنی و یا حضوری بهره ببرید؟
  • اگر می خواهید مشاوره آنلاین داشته باشید؟
  • اگر به در پی یافتن آدرس یک کانال تلگرامی خوب و تاثیرگذار هستید؟
  • اگر در شهر خود نیاز به روانکاو دارید؟
  • اگر می خواهید زندگی خود را بهبود ببخشید؟
  • اگر در خانواده شما دعواهای زیادی رخ می دهد؟
  • اگر با همسر خود سرد شده اید و زندگی شما کسل کننده شده است؟
  • اگر از زندگی ناامید شدید و افسردگی دارید؟
  • اگر به دنبال راه های موفق تر شدن هستید؟

سه دسته افراد به درمانگر مراجعه می کنند

گروه اول زندگشان به بن بست رسیده و موقعیتی بحرانی دارند

گروه دوم افرادی که موفق هستند و می خواهند به قلعه موفقیت دست یابند

گروه سوم کسانی هستند که در اوج موفق و شادی در زندگی بودند و اکنون وضعیت آنان در حال افت و یا رکود است

همه این ها را به شما معرفی خواهیم کرد سایت “مشاوره خانواده” سعی دارد تا بسترهای رشد و ارتقا فرهنگ مشاوره و روانشناسی را در کشور عزیزمان گسترش دهد.

امید است بتوانیم با حمایت و پیشنهادات شما این امر را مرتفع سازیم.

هدر سایت مشاوره خانواده

آدرس مرکز مشاوره خانواده برتر معتبر در تمامی نقاط ایران

آدرس مشاور خانواده

مشاور خانواده خانم

مشاوره خانواده یا خانواده درمانی روشی برای ایجاد و حفظ روابط خانوادگی سالم و کاربردی است.

هدف شناسایی و رفع مشکلات خانواده است. این مسائل می تواند عاطفی، روانی یا رفتاری باشد.

بسیاری از رویکردهای مشاوره خانواده از نظریه سیستم های خانواده سرچشمه می گیرد. این نشان می دهد که خانواده ها به جای گروه هایی از افراد که مستقل از یکدیگر عمل می کنند، در سیستم ها کار می کنند.

آدرس مرکز مشاوره شرق تهران

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

مرکز مشاوره غرب تهران

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

آدرس و شماره مرکز مشاوره شمال تهران

۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴

۰۲۱۲۲۶۹۱۸۲۳

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶

مرکز مشاوره مرکز تهران

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

لیست بهترین مشاوران خانواده در تهران

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان برترین مشاوران خانواده در تهران را در کادر تخصصی خود جای داده است و مورد تایید کانون مشاوران ایران است. از طریق زیر به سایت مرکز مشاوره ستاره ایرانیان دسترسی پیدا می کنید.

مرکز مشاوره ستاره ایرانیان

ویژگی های مشاوران خانواده خوب

بر قراری ارتباط با مراجع

مشاوران خانواده باید مهارت های ارتباطی قوی داشته باشند. آن ها بدون اینکه قضاوت کننده به نظرات مختلفی که اعضای خانواده در مورد مسائل دارند گوش دهند و در صورت لزوم در فرآیند جمع آوری اطلاعات بیشتر، سؤالات مناسب مطرح کنند. مشاوران خانواده همچنین باید فرآیند ارتباط بین اعضای خانواده را تسهیل کنند، به ویژه اگر آنها تمایلی به صحبت در مورد مسائل مهم ندارند یا حتی به وجود مشکلات اعتراف نمی کنند.

همدلی و درک مراجع

هر یک از اعضای خانواده نقشی در ساختار خانواده ایفا می کند، بنابراین مشاور خانواده باید به اندازه کافی فهیم باشد تا دیدگاه های مختلف را درک کند و همدلی داشته باشد که از نظر ذهنی خود را به جای هر فرد قرار دهد. به عنوان مثال، یکی از اعضای خانواده ممکن است سلطه گر باشد، در حالی که یکی دیگر سعی می کند در هنگام بروز درگیری ها صلح طلب باشد. مشاور با درک هر نقش، می‌تواند راهبردهایی را توسعه دهد تا بتواند به اعضای خانواده کمک کند تا در کنار هم زندگی کنند.

حل تعارض

هنگامی که مسائل یا تضادها مشخص شد، مشاوران خانواده باید به طرفین کمک کنند تا به یک راه حل مؤثر دست یابند که تا حد امکان برای همه افراد درگیر رضایت بخش باشد. مشاوران باید در کمک به طرفین در شناسایی مجموعه ای از گزینه های احتمالی و سنجش مزایا و معایب هر کدام مهارت داشته باشند. هنگامی که طرفین در مورد یک اقدام به توافق می رسند، مشاور به آنها کمک می کند تا برنامه ای برای اجرا تهیه کنند و در صورت لزوم تعدیل را پیگیری می کند.

آموزش و ارائه راهکار منحصر به فرد

خانواده هایی که به دنبال مشاوره هستند، اغلب در مورد اینکه برای حل و فصل مسائل چه جهتی را انتخاب کنند دچار سردرگمی می شوند. مشاوران برای ایجاد اعتماد لازم برای متقاعد کردن اعضای خانواده به پیروی از اقدامات توصیه شده به مهارت های رهبری قوی نیاز دارند. آنها همچنین باید مهارت های آموزشی لازم را برای کمک به اعضای خانواده در درک علل تعارض و همچنین مراحل مختلف فرآیند حل تعارض داشته باشند. در برخی موارد، مشاوران باید به اعضای خانواده آموزش دهند که چگونه الگوهای رفتاری منفی را تغییر دهند.

مشاوره خانواده حضوری

بهترین روش مشاوره، مشاوره حضوری است که می توانید بیشترین تاثیر را دریافت کنید برای مشاوره حضوری می توانید از روش های زیر به منظور رزرو وقت و آشنایی با مشاور تخصصی خود تماس حاصل کنید.

مرکز مشاوره شرق تهران

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷

مرکز مشاوره غرب تهران

۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰

مرکز مشاوره شمال تهران

۰۲۱۲۲۶۸۹۵۳۴

۰۲۱۲۲۶۹۱۸۲۳

۰۹۰۳۱۲۳۶۴۴۶

مرکز مشاوره مرکز تهران

۰۲۱۸۸۴۱۹۸۳۲

مشاوره خانواده تلفنی

دومین روش مشاوره، مشاوره تلفنی است که معمولا برای راهنمایی پیرامون یک دغدغه ذهنی یا کنترل و مدیریت شرابط اضطراری کاربرد دارد. برترین مشاوره تلفنی خانواده امسال زیر نظر مرکز مشاوره ستاره ایرانیان صورت گرفته است. که از شماره های بالا می توانید بهره ببرید.

مشاوره خانواده آنلاین

این نوع مشاوره در تمامی صفحات سایت به صورت رایگان ارائه میشود. ولی باید بدانید که مشاوره آنلاین هیچگاه نمی تواند مشکلات شما را حل کند و مانند مسکن عمل می کند و لازم است سریعا از طریق شماره حضوری و یا تلفنی اقدام کنید.

یه مشاور خانواده خوب میخوام

یه مشاور خانواده خوب ویژگی های زیر را دارد و مراکز برتر در انتخاب مشاور، این ویژگی ها را لحاض می کنند.

هشت ویژگی برتر یک مشاور موثر

مهارت های ارتباطی

مشاوران موثر باید مهارت های ارتباطی عالی داشته باشند. اگرچه برخی از این مهارت ها را می توان در دوران تحصیلات تکمیلی تقویت کرد و در طول دوره حرفه ای شما توسعه یافته و اصلاح می شود، قبل از شروع حرفه مشاوره باید مهارت های ارتباطی خاصی داشته باشید. مشاوران باید توانایی طبیعی گوش دادن داشته باشند و بتوانند به وضوح ایده ها و افکار خود را برای دیگران توضیح دهند.

پذیرش – پذیرفته شدن

قضاوت نکردن و پذیرفتن از ویژگی های مهم در هر یک از مشاغل کمکی است. اما مشاوران حرفه ای باید بتوانند «از جایی که مراجعه است شروع کنند». این عبارت اغلب در مشاوره برای توصیف توانایی ارتباط با مراجع با نگرش باز و بدون قضاوت – پذیرفتن مشتری همانگونه که هست و در موقعیت فعلی اش استفاده می شود. مشاوران باید بتوانند پذیرش را با گرمی و درک به مشتریان خود منتقل کنند.

همدلی در مشکل پیش امده و درک متقابل

مشاوران به افراد کمک می کنند تا در برخی از سخت ترین و پر استرس ترین دوران زندگی خود بگذرانند. آنها باید بتوانند همدلی را از خود نشان دهند – توانایی احساس آنچه که شخص دیگری دارد. همدلی به این معناست که شما واقعاً بتوانید تصور کنید که ایستادن به جای دیگران چه چیزی را نشان می دهد. شفقت و همدلی به مشتریان شما کمک می کند تا احساس کنند درک شده و شنیده می شوند.

مهارت های حل مسئله

این در اختیار یک مشاور نیست که مشکلات مشتریان خود را حل کند، مهم نیست که چقدر ممکن است بخواهد کمک کند.

دکتر لین پونتون در مقاله‌ای برای PsychCentral می‌گوید، اما مشاوران باید مهارت‌های حل مسئله عالی داشته باشند تا بتوانند به مشتریان خود کمک کنند تا الگوهای افکار منفی و سایر رفتارهای مضری را که ممکن است به مشکلات آنها کمک کند، شناسایی کرده و تغییراتی در آنها ایجاد کنند.

مهارت های ایجاد ارتباط

مشاوران باید دارای مجموعه ای قوی از مهارت های بین فردی برای کمک به ایجاد ارتباط سریع با مشتریان و ایجاد روابط قوی باشند. آنها باید توجه بی دریغ خود را به مشتریان معطوف کنند و بتوانند اعتماد را پرورش دهند. مشاوران باید بتوانند تمام تمرکز خود را روی صحبت‌های مشتریانشان بگذارند و از پرت شدن مشکلات یا نگرانی‌های شخصی خود در جلسه اجتناب کنند.

انعطاف پذیری

انعطاف پذیری در مشاوره به عنوان توانایی انطباق و تغییر روش پاسخگویی برای رفع نیازهای مشتریان تعریف می شود. هنگامی که مشتریان شما به رویکرد متفاوتی نیاز دارند، سخت نمی‌مانید و به یک مسیر درمانی از پیش تعیین‌شده پایبند نمی‌مانید. جرالد جونکه، استاد مشاوره در دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو، در مصاحبه با “مشاوره امروز” می گوید: انعطاف پذیر بودن یکی از مهمترین ویژگی های یک مشاور حرفه ای است.

خودآگاهی

خودآگاهی توانایی نگاه کردن به درون و شناسایی نیازها و خواسته های روانی برآورده نشده خود است، مانند نیاز به صمیمیت یا تمایل به داشتن مهارت حرفه ای. این توانایی از تأثیرگذاری یا تضاد مسائل شما با مشتریان شما جلوگیری می کند. پروفسور دیوید هاچینسون در کتاب خود با عنوان “مشاور ضروری” می گوید که خودآگاهی تأثیر عمده ای بر اثربخشی یک مشاور دارد.

شایستگی چند فرهنگی و آشنایی با فرهنگ های مختلف

مشاوران به افراد از همه اقشار کمک می کنند. هاچینسون می گوید که آنها باید شایستگی چند فرهنگی را نشان دهند و جهان بینی چند فرهنگی را اتخاذ کنند. شایستگی چندفرهنگی به این معناست که شما سعی می کنید با مشتریان خود بدون توجه به نژاد، قومیت، اعتقادات مذهبی یا سیاسی یا پیشینه اجتماعی-اقتصادی ارتباط برقرار کنید و آنها را درک کنید.